Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023: Φρούριο η Αθήνα την Τετάρτη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο
ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023: Φρούριο η Αθήνα την Τετάρτη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023: Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο, Τετάρτη στην Αθήνα, λόγω της επετείου των 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο, Τετάρτη (6/12) στην Αθήνα, λόγω της επετείου των 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αφορούν περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας και θα τεθούν σε ισχύ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Σημειώνεται πως τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα και στους δρόμους θα βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις