Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Πολάκης Twitter: Ξανά σε κόντρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Πολάκης Twitter: Ξανά σε κόντρα

Άδωνις - Πολάκης Twitter: «Εμμονικός άνθρωπος» -«Είσαι αδιευκρίνιστος»

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εναντιώθηκαν για μία ακόμη φορά, αυτή τη φορά μέσω του διαδικτύου, λόγω της παρουσίας του Πολάκη στην ορκωμοσία της κόρης του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατόπιν πρόσκλησης του κοσμήτορα, ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους αποφοίτους, στον οποίο άφησε «αιχμές» σχετικά με τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονομαστικά τον τελευταίο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους πτυχιούχους της Νομικής, ο Παύλος Πολάκης επεσήμανε ότι η Νομική είναι η επιστήμη που ρυθμίζει τις σχέσεις των ανθρώπων και αποτυπώνει με κανόνες δικαίου τον συσχετισμό των κοινωνικών δυνάμεων. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι η δικαιοσύνη αποτελεί «πολύ δύσκολη δουλειά», ενώ πρόσθεσε πως ακόμη πιο δύσκολο είναι η απονομή της. Εξήγησε ότι οι νομικοί αποτελούν την καταφυγή των απλών ανθρώπων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, επιλύοντας φορολογικά προβλήματα, διεκδικώντας δημοκρατικά δικαιώματα και επιδιώκοντας την απονομή της δικαιοσύνης.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου»

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν άφησε… αναπάντητες τις «βολές» του Παύλου Πολάκη, αφού τον χαρακτήρισε «εμμονικό», μέσω ανάρτησης.

Πολάκης: «Είσαι το συνώνυμο της λέξης “αδιευκρίνιστος”»

Δίνοντας συνέχεια στο «θερμό» επεισόδιο και αφού ανέφερε ότι «τώρα το είδα» με αποδέκτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, προσέθεσε πως έχει απαντήσει ήδη με την προηγούμενη ανάρτηση, στην οποία υποστήριξε ότι «χαίρομαι που έχει νιώσει πως είσαι το συνώνυμο της λέξης “αδιευκρίνιστος”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις