Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αρσενάκος – Μικρούτσικος: «Είναι άδικο προς τα εμένα αυτό που είπε»
LIFESTYLE

Γιώργος Αρσενάκος – Μικρούτσικος: «Είναι άδικο προς τα εμένα αυτό που είπε»

Γιώργος Αρσενάκος - Μικρούτσικος: «Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρεία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη πάνω στους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται;» δήλωσε

Ο Γιώργος Αρσενάκος σχολίασε τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικο για τον ίδιο στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε αναφέρει: «Δεν επιτρέπεται ο εταιρειάρχης να κρίνει, όταν τα περισσότερα παιδιά είναι δικά του, και να κρίνει ποιος θα βγει. Αν του Αρσενάκου του χρειάζεται τώρα μια φωνή, σαν και εκείνου που του αρέσει γιατί να έχει μια τέτοιου είδους προστασία; Για σκέψου αυτό που θέλει η εταιρεία που θα βοηθήσει να είναι επιτροπή και να έχει φέρει και τα περισσότερα παιδιά».

Ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε στα παραπάνω λέγοντας: «Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική εταιρεία, δεν θα πρέπει να έχει άποψη πάνω στους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται; Η δισκογραφική εταιρεία δεν θέλει ανθρώπους που να έχουν ταλέντο και θα είναι ταλαντούχοι; Αν υπάρχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος να κερδίσει; Να είναι αυτός που θα πάρει το έπαθλο και του δίσκου και του χρόνου μας και της επένδυσης που έχουμε να κάνουμε;».

«Είναι άδικο προς τα εμένα, ναι, γιατί μίλησε για εμένα»

Και πρόσθεσε: «Και εγώ είμαι στην κριτική επιτροπή ως ένας άνθρωπος από τους τέσσερις. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει βάση, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που είναι δικαιολογημένο. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι άδικο προς τα εμένα, ναι, γιατί μίλησε για εμένα. Θεωρώ ότι είναι άδικο». Στη συνέχεια, σχετικά με το ενδεχόμενο να εμφανιζόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον διαγωνισμό ανέφερε: «Θα ήθελα να τον δω στο Fame Story γιατί έχει και γνώμη και άποψη.

Αλλά ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία, που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα τρόπαια όπως είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεωρώ ότι θα μπορούσε να τα δει τα πράγματα πιο ανοιχτά και πιο σφαιρικά». Να υπενθυμίσουμε πως σε όλα τα talent shows παγκοσμίως υπάρχουν στελέχη της δισκογραφίας που είναι στην κριτική επιτροπή, κάτι που έχει γίνει και στην ελληνική τηλεόραση με τον Γιώργο Λεβέντη.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις