Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Wonka: Δύο σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία
ΚΟΣΜΟΣ

Wonka: Δύο σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία

Με σοκολάτες και ζαχαρωτά

Με αφορμή την αναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Wonka» η πλατφόρμα Booking και η Warner Bros δημιούργησαν δύο σουίτες με θέμα την καραμέλα και τη σοκολάτα. Οι δύο σουίτες είναι εμπνευσμένες από τον πιο διάσημο σοκολατοποιό Willy Wonka. Τα εντυπωσιακά δωμάτια ονομάζονται Wonka Sweet Suites και βρίσκονται στο «Park Lane New York» με θέα το Σέντραλ Παρκ και στο ξενοδοχείο «Viceroy Santa Monica» στην Καλιφόρνια.

Τα δύο ζευγάρια που θα κλείσουν τη διαμονή τους στις 13 Δεκεμβρίου- κάτι για το οποίο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας- θα κοιμηθούν σε ένα κρεβάτι από σοκολάτα, με σκεπάσματα από marshmallows, κάτω από ροζ σύννεφα από μαλλί της γριάς. Ανάμεσα στα σοκολατένια γλυκίσματα σε φυσικό μέγεθος που ξεχωρίζουν είναι ένα αντίγραφο του δένδρου στο ζαχαροπλαστείο του Wonka, ενώ όσοι μείνουν σε αυτά τα καταλύματα θα έχουν απεριόριστα βάζα με ζαχαρωτά, τσίχλες και γλειφιτζούρια ουράνιο τόξο.

Η συγκεκριμένη εμπειρία απόλαυσης με βρώσιμες ανέσεις θα γίνει πραγματικότητα στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Η ταινία «Wonka» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

Σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία Wonka Σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία Wonka Σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία Wonka Σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από την ταινία Wonka
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις