Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία σε νοσοκομείο – Φιλιάτες: 66χρονος ασθενής έδωσε τέλος στη ζωή του
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία σε νοσοκομείο – Φιλιάτες: 66χρονος ασθενής έδωσε τέλος στη ζωή του

Αυτοκτονία σε νοσοκομείο - Φιλιάτες: Ο ασθενής έπεσε από τον δεύτερο όροφο και σκοτώθηκε ακαριαία – Τον εντόπισαν υπάλληλοι του νοσοκομείου

Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί του Σαββάτου ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φιλιατών. Σύμφωνα με τo thespro.gr, ο 66χρονος ασθενής νοσηλευόταν με ψυχιατρικά προβλήματα. Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί έκανε «βουτιά στο κενό» από τον β’ όροφο του νοσοκομείου και έπεσε σε ακάλυπτο χώρο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η σορός του εντοπίστηκε από υπαλλήλους του νοσοκομείου.

Αυτοκτονια στην Κρήτη – Τον βρήκε η αδερφή του κρεμασμενο μεσα στο σπιτι του

Άλλη μια αυτοκτονία, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο με μια γυναίκα να βρίσκει απαγχονισμένο τον ίδιο τον αδερφό της. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου, όπου και έμενε ο 59χρονος αυτόχειρας. Η αδερφή του τον αναζητούσε από το πρωί και ανησύχησε που δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι του και εκεί βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 59χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις