Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Ματσούκα – Κόκκαλη: Οι πρώτες εικόνες από το μυστήριο
LIFESTYLE

Γάμος Ματσούκα – Κόκκαλη: Οι πρώτες εικόνες από το μυστήριο

Γάμος Ματσούκα - Κόκκαλη: Το μυστήριο έγινε στην Πλάκα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα, με το νυφικό να προσελκύει όλα τα βλέμματα. Το μυστήριο έγινε στην Πλάκα, στην βυζαντινή εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στις 12:30 το μεσημέρι. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, η αδελφή της νύφης, Μαρία Ματσούκα, ο αδελφός του γαμπρού Ντίνος Κόκκαλης καθώς και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο, με τη Σοφία Σκούρα.

Επίσης ο ο εφοπλιστής Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης δικηγόρος, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης κ.α. Δίπλα της σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της ήταν και οι συνεργάτες της από την θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας». Στη φωτογραφία, που ανήρτησε η Κάλη Μαυρογέννη, ποζάρουν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ηλίας Βαλάσης, Δημήτρης Σαμόλης και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι στον Διόνυσο, με θέα την Ακρόπολη. Στο τραπέζι, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ήταν η οικογένεια και στενοί φίλοι, ωστόσο δεν παραβρέθηκε ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης.

samolis_matsouksa mpatsaoka_tsilimpiou

Γάμος Δήμητρας Ματσούκα – Πέτρου Κόκκαλη: Η άφιξη της νύφης

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Ο γάμος έγινε Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην υπερβαίνουν τους 60. Η νύφη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, φορώντας ένα σικάτο νυφικό σε ίσια γραμμή, με κεντητό μπούστο και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Αμέσως μετά την άφιξή της στην εκκλησία αφού αγκάλιασε και φίλησε τον γαμπρό έσπευσε στους καλεσμένους τους αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Χρήστο Χωμενίδη, αλλά και τον πεθερό της πλέον Σωκράτη Κόκκαλη.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού, που μετρά 7 χρόνια κοινής πορείας, έγινε γνωστή προ ολίγων ημερών, μέσω της εκπομπής «Happy Day». Λίγες ημέρες αργότερα, δημοσίευμα ανέφερε ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Δεκεμβρίου, κάτι που, όπως φαίνεται, διαψεύδεται.

«Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον»

Από την πλευρά της, η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον γάμο της, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους», ενώ για τον μέλλοντα σύζυγό της είχε πει: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις