Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερέας Σαλαμίνα – ασέλγεια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας Σαλαμίνα – ασέλγεια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος

Ιερέας Σαλαμίνα - ασέλγεια: Νωρίτερα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή έχοντας καλύψει το πρόσωπό του με τα ράσα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή στα δικαστήρια του Πειραιά, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από την Σαλαμίνα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 12χρονου παιδιού. Νωρίτερα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή έχοντας καλύψει το πρόσωπό του με τα ράσα. Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο 68χρονος δήλωσε αθώος στην απολογία του και δεν αποδέχεται τις αξιόποινες πράξεις έτσι όπως περιγράφονται στο κατηγορητήριο.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (26/11) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής διωκόμενος με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με ανήλικο κάτω των 12 ετών. Ειδικότερα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει να είναι οικείος του πατέρα του ανήλικου, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του αγοριού και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων του, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Το παιδί δεν άντεξε άλλο, είπε στους γονείς του όσα συνέβαιναν σε βάρος του και εκείνοι προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στις Αρχές. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο χώρο που «ιερουργούσε» στην περιοχή Γυάλα Σαλαμίνας, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοια κατηγορία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις