Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο 25χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο 25χρονος

Φωτιά σε σπίτι Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του 25χρονου

Συναγερμός σήμανε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πυροσβεστική της Θεσσαλονίκης, λόγω φωτιάς η οποίας ξέσπασε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Πόλης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Αλκίνοου στην Άνω Πόλη. Από τη φωτιά το διαμέρισμα κάηκε σχεδόν ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 Πυροσβέστες. Από το διαμέρισμα πρόλαβε να βγει ο ένοικος (ένας 25χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες), ο οποίος είχε αναπνευστικά προβλήματα λόγω των πυκνών καπνών και μεταφέρθηκε προληπτικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Βύρωνα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Παρασκευής, καθώς φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Βύρωνα επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ μεταβαίνει ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Φωτιά σε κτήριο στην οδό Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας

Μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Βουλής στην Αθήνα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις