Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία: Συνέλαβαν 41χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία: Συνέλαβαν 41χρονη

Χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία: «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο. Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι... σικ»

Μία 41χρονη influencer από τη Ρωσία συνελήφθη για τον πιο απίθανο λόγο. Η Γκουλίνα Νάουμαν έβαλε τη γούνα της και πήγε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, έχοντας μαζί της… 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι. Αφού κάθισε σε ένα σημείο, έβγαλε μια τεράστια φέτα ψωμί και άρχισε να απλώνει πάνω της το χαβιάρι με σκοπό να το φάει. Η κίνησή της όμως, επειδή έγινε μπροστά στο Κρεμλίνο, θεωρήθηκε… ύποπτη από τους αστυνομικούς και έτσι αποφάσισαν να τη συλλάβουν! Η Ρωσίδα τέθηκε υπό κράτηση πριν καν τελειώσει το γεύμα της και για τρεις περίπου ώρες έδινε κατάθεση στην αστυνομία.Σύμφωνα με το NEXTA, στο Twitter, η πράξη της ήταν απαγορευμένη, λόγω μεγέθους του σάντουιτς και της ποσότητας κόκκινου χαβιαριού.

Η Νάουμαν μαζί με τη φίλη της (που προφανώς τραβούσε το βίντεο) αφέθηκαν ελεύθερες μετά από 3 ώρες, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η 41χρονη Influencer είχε πάει να τραβήξει βίντεο σε ένα εστιατόριο, το οποίο τελικά ήταν κλειστό, και έτσι αποφάσισε να φάει το χαβιάρι της στην Κόκκινη Πλατεία.

Η κράτησή της, ωστόσο, δεν της άρεσε καθόλου: «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο. Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι… σικ» έγραψε στο Telegram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις