Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε σπίτι – Χανιά: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένο ζευγάρι
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι – Χανιά: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένο ζευγάρι

Φωτιά σε σπίτι - Χανιά: Η φωτιά ξέσπασε μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης και αμέσως έσπευσαν στο σημείο η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Συναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ το πρωί της Πέμπτης (30/11), όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στο Δαράτσο, στα Χανιά. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρήκαν δύο σορούς στο εσωτερικό του κτιρίου. Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης και αμέσως έσπευσαν στο σημείο 10 πυροσβέστες με 4 πυροσβεστικά οχήματα. Στη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης βρέθηκαν μπροστά στο φρικτό θέαμα εντοπίζοντας τα δύο απανθρακωμένα πτώματα.

Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τις σορούς στο νοσοκομείο, ενώ έσπευσαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων, έναν 78χρονο άνδρα και μία 68χρονη γυναίκα, που ζούσε στο σπίτι το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με το flashnews.gr οι ηλικιωμένοι συζούσαν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο δεν ήταν παντρεμένοι και δεν είχαν παιδιά. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις