Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητές Ηράκλειο – λιποθυμία: Οι ανήλικοι προμηθεύτηκαν στικάκι νικοτίνης
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές Ηράκλειο – λιποθυμία: Οι ανήλικοι προμηθεύτηκαν στικάκι νικοτίνης

Μαθητές Ηράκλειο - λιποθυμία: μαθητές γυμνασίου βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε σχολική τουαλέτα στη Νέα Αλικαρνασσό ύστερα από χρήση ουσιών.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς μαθητές γυμνασίου βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε σχολική τουαλέτα στη Νέα Αλικαρνασσό ύστερα από χρήση ουσιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι 14χρονοι μαθητές προμηθεύτηκαν από συμμαθητή τους στικ νικοτίνης, τα οποία είχε αγοράσει από φαρμακείο, και κατά τη χρήση τους σε τουαλέτα του Γυμνασίου της Νέας Αλικαρνασσού άρχισαν να ζαλίζονται. Οι συμμαθητές τους εντόπισαν τους τέσσερις μαθητές (τρία κορίτσια και ένα αγόρι) και ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Συνελήφθη ο μαθητής που προμήθευσε τα στικάκια νικοτίνης

Στον χώρο έσπευσε η Αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, ύστερα από καταθέσεις που ελήφθησαν, προσήχθη ο μαθητής που προμήθευσε τα στικ νικοτίνης στους συμμαθητές του και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις