Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Κάρφωσε» την πρώην σύζυγό του για φοροδιαφυγή
ΕΛΛΑΔΑ

«Κάρφωσε» την πρώην σύζυγό του για φοροδιαφυγή

Μετά από 10 χρόνια γάμου το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο αλλά δεν θα γλυτώσει τις δικαστικές αίθουσες...

Δεν πήρε καλή τροπή το διαζύγιο που ζήτησε γυναίκα επιχειρηματίας από τον σύζυγό της, καθώς ο δεύτερος την… κάρφωσε για φοροδιαφυγή! Όπως αναφέρει το MEGA, ο επιχειρηματίας κατηγορεί την, πρώην πλέον, σύζυγό του για συνεχόμενη απιστία και μάλιστα κάνει λόγο για περιουσία και εισοδήματα που απέκρυψε «φαραωνικού» επιπέδου. «Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία».

Ο επιχειρηματίας στο εξώδικο που της έχει στείλει κάνει λόγο για «φαραωνική περιουσία» που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να την καταγγείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή για το μαύρο χρήμα καθώς – όπως λέει – φοροδιαφεύγει συστηματικά. «Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα».

Η επιχείρηση με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε τζίρο έως και 2.000.000 ευρώ. Όπως καταγγέλλεται, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στο γάμο τους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ρήξη και να καταλήξουν στα δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας.

Η απόλυση του με δικαστικό επιμελητή

Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» όταν ο επιχειρηματίας ενημερώθηκε για την απόλυση του με δικαστικό επιμελητή. «Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση. Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας».

Ο ίδιος αναφέρει πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο τους από τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

«Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει στο LIVE NEWS πως η επικοινωνία με τα παιδιά του έχει αποκοπεί πλήρως όπως και η πρόσβαση του σε οποιαδήποτε περιουσιακό του στοιχείο με στόχο την οικονομική του εξάντληση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις