Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα» – Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά για τον Σιμόν Μαρτσίνιακ 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα» – Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά για τον Σιμόν Μαρτσίνιακ 

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σημείωσε πως ξέρουν εκείνοι – Είχε σφυρίξει το ματς με τη Γουλβς

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, «επιτέθηκε» στον Σιμόν Μαρτσίνιακ για το πέναλτι που έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις του χθεσινοβραδινού αγώνα της (28/11) με τη Νιούκαστλ που ήρθε 1-1 και τη διατήρησε δυνατά στο κόλπο για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την άποψή του την στιγμή που στην Αγγλία και γενικότερα στην Ευρώπη έχει προκληθεί σΆλος με την αμφιλεγόμενη απόφαση. Σχολιαστές και πρώην ποδοσφαιριστές της Premier League κάνουν λόγο για κλοπή. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέφερε πως «η Νιούκαστλ έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει πως την έκλεψαν», ενώ τα ΜΜΕ υπογραμμίζουν την επιρροή του διαιτητή στο αποτέλεσμα.

«Ξέρουμε εμείς»

«Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα, ξέρουμε εμείς», έγραφε το story του. Προφανώς ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» αναφερόταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League τη σεζόν 2019-20, όταν ο Μαρτσίνιακ είχε ακυρώσει για οφσάιντ το γκολ του Μαντί Καμαρά με το οποίο η ελληνική ομάδα είχε ισοφαρίσει.

Διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ

Ο Μαρτσίνιακ θεωρείται ο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο και είχε σφυρίξει τον τελικό του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ πριν από περίπου ένα χρόνο ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι σήκωσε το τρόπαιο. Βέβαια και τότε η διαιτησία του είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τους Γάλλους, αλλά από την κοινή γνώμη και την πλειονότητα των ποδοσφαιρόφιλων οι αποφάσεις του είχαν χαρακτηριστεί δίκαιες. Επιπλέον, ήταν ο διαιτητής του τελικού Champions League την περασμένη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι να νικάει την Ίντερ με 1-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις