Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγοράζει τον Ηρακλή;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγοράζει τον Ηρακλή;

Μπορεί ο επιχειρηματίας ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης να έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν… εγκατέλειψε όμως και το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο κ. Μονεμβασιώτης θα μοιράσει το ποσό των 10.000 ευρώ στους παίκτες τού Ηρακλή, ως πριμ για τη νίκη τους επί του Καμπανιακού. Με τον τρόπο αυτό θέλει να δείξει, τόσο εντός όσο και εκτός της ομάδας, πόσο θετικός είναι στην προοπτική να αναλάβει το τιμόνι του Ηρακλή!

Είναι γεγονός πως ο πρώην ισχυρός άνδρας τού Απόλλωνα Αθηνών, που έχει αφήσει την αθηναϊκή ομάδα και θέλει να επενδύσει στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης που έχει εκτόπισμα ως κλαμπ και πολλούς οπαδούς, προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος! Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θέλει να έχει τον κεντρικό ρόλο. Ήδη, μάλιστα, θα δώσει χορηγία για τη φανέλα του Ηρακλή!

Να προσθέσουμε πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, το 2002 απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας «Βενέτης», αλλάζοντας μορφή στα γνωστά καταστήματα με ένα σύγχρονο αναπτυξιακό πρόγραμμα αναβάθμισης σε όλους τους τομείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις