Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζίτζι Χαντίντ Ισραήλ: Νέες αντιδράσεις για ποστ που έκανε το μοντέλο από την Παλαιστίνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζίτζι Χαντίντ Ισραήλ: Νέες αντιδράσεις για ποστ που έκανε το μοντέλο από την Παλαιστίνη

Τζίτζι Χαντίντ Ισραήλ: Σάλος στο Twitter

Νέες αντιδράσεις προκάλεσε η Τζίτζι Χαντίντ στα social media, υποστηρίζοντας ότι το Ισραήλ ήταν «η μόνη χώρα στον κόσμο που κρατά παιδιά ως αιχμαλώτους πολέμου».

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Παλαιστίνη, κατηγόρησε το εβραϊκό κράτος για μια σειρά ειδεχθών εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία διέγραψε λίγο αργότερα, αναφέρει πως το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για «απαγωγές, βιασμούς, ταπεινώσεις, βασανιστήρια και δολοφονίες Παλαιστινίων, εδώ και πολλά χρόνια, πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023».

Την ανάρτηση συνόδευε φωτογραφία του Παλαιστίνιου Ahmed Mansara, ο οποίος αναφέρει ότι «απήχθη» από τις ισραηλινές αρχές σε ηλικία 12 ετών και «είχε υπομείνει την απομόνωση παρά τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του».

Η ανάρτησή της έγινε την Παρασκευή την ημέρα της απελευθέρωσης 13 Ισραηλινών ομήρων από τη Χαμάς, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και παιδιά μόλις 2 ετών.

Πολλοί από τους fans της «έκραξαν» το μοντέλο στο Twitter, κατηγορώντας πως διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, ενώ άλλοι τη συγκρίνουν με τον Κάνιε Γουέστ, αναφέροντας πως οι δηλώσεις της είναι αντισημιτικές και οφείλονται στο μίσος που τρέφει για τους Εβραίους.

gigihadid gigi gigi2 gigi4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις