Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023: «Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023: «Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο»

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2023: «Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά»

Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές με τα καταστήματα να ετοιμάζονται για το εορταστικό ωράριο από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τρεις Κυριακές στις 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου.

«Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά»

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε:

«Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά και στα στολισμένα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες περιμένουν τους καταναλωτές, με ράφια γεμάτα προϊόντα και εξαιρετικές τιμές. Ας ευχηθούμε οι Άγιες μέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες και να υποδεχθούμε το νέο έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία».

Σας ενημερώνουμε ότι το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023, έχει ως εξής:

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις