Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου – χάπια αδυνατίσματος: Στενοχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου – χάπια αδυνατίσματος: Στενοχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία

Ελένη Χατζίδου - χάπια αδυνατίσματος: «Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star» σχετικά με την εμπειρία της με τα χάπια αδυνατίσματος που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής, η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το γεγονός ότι είχε πάρει τέτοια χάπια προκειμένου να χάσει κιλά. «Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη, ή στα κιλά μου κανονικά», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη».

 Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε,

«Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν… πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν: “Α τρως ε;”. Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ξέρω ότι τώρα από το σπίτι θα με μουτζώνει κόσμος».

«Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: “Να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω”. Και την ίδια στιγμή το συζητήσαμε [με τον Ετεοκλή]», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Κατερίνα Πεφτίτση: Tο plus size κορίτσι του GNTM έκανε την ένεση των διαβητικών

Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν το plus size μοντέλο που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του GNTM του Star το 2019 και είχε εντυπωσιάσει όλη την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Μπορεί το πέρασμά της να ήταν βραχύβιο από το σπίτι του GNTM, όμως έμεινε στη μνήμη του κοινού ως μία από τα πρώτα plus size που εμφανίστηκαν σε οντισιόν και πήραν το εισιτήριο για τις επόμενες φάσεις, ακολουθώντας τα βήματα της Ξανθούλας.

Πρόσφατα το μοντέλο έπρεπε να συμμετάσχει σε ένα catwalk σε μία περίοδο που είχε πάρει κάποια κιλά παραπάνω από τα συνηθισμένα της. Τότε αποφάσισε να της χορηγηθούν μία σειρά από ενέσεις που βοηθούν το σώμα να χάσει γρήγορα κιλά. Οι συγκεκριμένες όμως ενέσεις χορηγούνται αποκλειστικά σε διαβητικούς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου Β.

Η Κατερίνα Πεφτίτση παρότι δεν πάσχει από αυτήν την ασθένεια, η οποία συνήθως χτυπάει ανθρώπους άνω των 40 με πρόβλημα παχυσαρκίας, γιατί ήθελε να βρεθεί σε καλή κατάσταση σωματική για την επαγγελματική της υποχρέωση.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε την περίοδο αυτή φαίνεται ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, με το σώμα της να μη θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν τέσσερα χρόνια στο GNTM. Στην εκπομπή Γειά Σου, μίλησε ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, πρώην παίκτης του Survivor, εξηγώντας την επικινδυνότητα της χορήγησης τέτοιων σκευασμάτων σε ανθρώπους που δεν πάσχουν από διαβήτη, αλλά και την έλλειψη που δημιουργούν στη διαθεσιμότητα του σκευάσματος στην αγορά, όταν το αγοράζουν μαζικά άτομα που απλά θέλουν να χάσουν γρήγορα, για λόγους αισθητικούς, κάποια κιλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις