Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυστραλία: Σάλος με viral βίντεο που δείχνει δύο έφηβους να κάνουν σεξ σε event που διοργάνωσε η αστυνομία
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Σάλος με viral βίντεο που δείχνει δύο έφηβους να κάνουν σεξ σε event που διοργάνωσε η αστυνομία

Eκατοντάδες χιλιάδες άτομα είδαν τη σκηνή που το ασυγκράτητο ζευγάρι γίνεται τσακωτό από τους υπεύθυνους του event

H περίοδος ξεφαντώματος των Αυστραλών τελειόφοιτων Λυκείου, γνωστή και ως Schoolies week, που ακολουθεί τις τελευταίες εξετάσεις τους, «σημαδεύτηκε» τη φετινή χρονιά από ένα περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση και περιλάμβανε ένα ζευγάρι… ασυγκράτητων εφήβων και ένα viral βίντεο που είδαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Σύμφωνα με την news.com. au, όλα συνέβησαν σε μια υπαίθρια εορταστική εκδήλωση silent disco (κατά την οποία οι συμμετέχοντες ακούν με ακουστικά τη μουσική που παίζει ο DJ), στο Ντάνσμπορο της Δυτικής Αυστραλίας
Δύο από τους νεαρούς παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο event, που διοργανώνει η πολιτειακή κυβέρνηση σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία στο πλαίσιο της εβδομάδας Schoolies, αποφάσισαν (ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ) να παρουσιάσουν ένα live sex show σε μια γωνία του περιφραγμένου χώρου. Οι ερωτικές τους περιπτύξεις, ωστόσο, έγιναν πολύ γρήγορα αντιληπτές από άλλους εφήβους, αλλά και τους υπευθύνους του event, που πλησίασαν αμέσως το νεαρό ζευγάρι για να βάλουν τέλος στο θέαμα.

Η σκηνή της ερωτικής τους συνεύρεσης και η παρέμβαση των υπαλλήλων σεκιούριτι καταγράφηκε από κάποιον από τους παρευρισκόμενους, με το βίντεο να γίνεται σύντομα viral και Αυστραλούς εφήβους να σπεύδουν να σχολιάζουν το περιεχόμενό του με αστεία βίντεο στο TikTok. O επικεφαλής της πολιτειακής κυβέρνησης της Δυτικής Αυσραλίας δήλωσε σε τοπικό μέσο ότι «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν κατά καιρούς τη συγκεκριμένη περίοδο». «Τα παιδιά έδωσαν τις εξετάσεις τους και είναι έτοιμα να ξεσκάσουν. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Όμως και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν συμπεριφορές που επιτρέπονται και άλλες που δεν επιτρέπονται σε αυτές τις περιστάσεις».

H viral ερωτική σκηνή του νεαρού ζευγαριού προκάλεσε πολλά memes και reaction videos

H viral ερωτική σκηνή του νεαρού ζευγαριού προκάλεσε πολλά memes και reaction videos στα social media, ωστόσο για κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει και μια σοβαρή πλευρά του συμβάντος που χρήζει διερεύνησης. «Είναι απογοητευτικό που επετράπη να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια τοποθεσία που η πολιτειακή κυβέρνηση διαφημίζει εδώ και μήνες ως μια “καλά ελεγχόμενη και ασφαλή ζώνη” για να ξεφαντώσουν οι έφηβοι» είπε η Λίμπι Μέταμ, επικεφαλής του Φιλελεύθερου Κόμματος της Δυτικής Αυστραλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις