Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Αχτσιόγλου: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Αχτσιόγλου: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης - Αχτσιόγλου: Έχει έλλειψη αριστερής ευφυΐας, λέει για τον πρόεδρο η Σία Αναγνωστοπούλου

Μετά την ανάρτηση Κασσελάκη την οποία χαρακτήρισε «χυδαία» η ομάδα Αχτσιόγλου, η Σία Αναγνωστοπούλου επανήλθε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο «έλλειψη αριστερής ευφυΐας». «Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις μια τέτοια ανάρτηση» τόνισε η Σία Αναγνωστοπούλου για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.«Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη αριστερά. Ο αντίπαλός μας είναι δεξιά», εξήγησε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής. «Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε για την επόμενη μέρα από την αποχώρησή τους και πρόσθεσε πως «απέναντί μας θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».

Σχετικά με την πρόσφατη κόντρα της με τον Παύλος Πολάκη η ανεξάρτητη βουλευτής ανέφερε: «Εγώ δεν έχω προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχω όμως πολιτικές διαφωνίες. Δεν πρόκειται απέναντι μου να είναι πολύ αγαπημένοι συντροφοι με τους οποίους έχουμε πορευτεί χρόνια γιατί δεν ξέρω αν σε αυτό το όραμα που έχουμε – να στήσουμε ξανά αυτό τον αριστερό προοδευτικό χώρο – χρειάζονται όλες αυτές οι επιθέσεις, που κι εμένα μου φαίνονται θράσους και έλλειψης στοιχειώδους ευφυΐας». «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον οικοδομήσαμε ως πληθυντική Αριστερά που απευθύνεται σε έναν ευρύ χώρο. Άρα οι διαφορετικές απόψεις είναι όχι μόνο ανεκτές αλλά γόνιμες. Και το είχαμε βάλει στο καταστατικό μας, είχαμε θεσμοθετήσει τη στάση. Το λέω και στον κύριο Κασσελάκη για να μη νομίζει ότι είμαστε χθεσινοί που βρήκαμε καρέκλες και καθίσαμε».

Αναγνωστοπούλου: Πιο πιθανό επικεφαλής της νέας ΚΟ να είναι ο Χαρίτσης

«Το πιο πιθανό είναι ο επικεφαλής τη νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι ο Αλέξης Χαρίτσης», τόνισε η κ. Αναγνωστοπούλου. «Ωστόσο, ένα κόμμα δεν φτιάχνεται με ένα κλικ του χεριού. Φτιάχνουμε κόμμα, έχει διεργασίες». Υπενθυμίζεται πως στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη απάντησαν νωρίτερα οι βουλευτές που αποχώρησαν, κάνοντας λόγο για «χυδαιότητα».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις