Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απελευθέρωση ομήρων Χαμάς: 9χρονος τρέχει για να αγκαλιάσει τον πατέρα του
ΚΟΣΜΟΣ

Απελευθέρωση ομήρων Χαμάς: 9χρονος τρέχει για να αγκαλιάσει τον πατέρα του

Απελευθέρωση ομήρων Χαμάς: Συγκινητικό βίντεο

Ο Οχάντ Μουντέρ, 9 ετών, που κρατούνταν όμηρος από τη Χαμάς, επανενώνεται με τον πατέρα του για πρώτη φορά από τότε που αφέθηκε ελεύθερος χθες. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ιατρικό Κέντρο Schneider, το παιδί φαίνεται τρέχει σε έναν διάδρομο και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του. Ο Οχάντ αφέθηκε ελεύθερος χθες μαζί με την 55χρονη μητέρα του Κέρεν Μουντέρ και τη γιαγιά του Ρούτι Μουντέρ, 78 ετών. Ο σύζυγος της Ρούτι, Αβραάμ Μουντέρ παραμένει στη Γάζα. Ο Οχάντ έγινε εννέα ενώ ήταν όμηρος στη Γάζα και διοργανώθηκαν εκδηλώσεις σε ολόκληρο το Ισραήλ για να τιμήσουν τα γενέθλιά του.

Καθώς είναι λάτρης των κύβων Ρούμπικ, οι υποστηρικτές του δημιούργησαν το πορτρέτο του για το παζλ ενώ έκαναν εκστρατεία για την απελευθέρωσή του. Εικόνες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έδειχναν να λύνει έναν κύβο στο νοσοκομείο, υπό την επίβλεψη στρατιωτών των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων.

Σε άλλη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας ο 9χρονος με τη μητέρα του ποζάρουν στο φακό αγκαλιά με τους συγγενείς τους.

όμηρος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις