Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θηρίο κιλά: «Οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα «χοντρό»
LIFESTYLE

Θηρίο κιλά: «Οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα «χοντρό»

Θηρίο κιλά: Έκανα γαστρικό μανίκι για να χάσω βάρος, η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει» είπε ο ράπερ

Ο ράπερ, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα «Θηρίο», έδωσε μια συνέντευξη για τη μεγάλη απώλεια κιλών του στο παρελθόν και τη ζωή του σήμερα, 17 χρόνια μετά το χειρουργείο που τον άλλαξε. Ο Κώστας Δρακούλας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είπε στην εκπομπή «Fay’s Time»: «Έκανα γαστρικό μανίκι πριν 17 χρόνια για να χάσω το βάρος μου. Ήμουν 240 κιλά. Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν να ξαναμπώ στο νοσοκομείο. Δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία, ούτε σαν επισκέπτης πάω στα νοσοκομεία. Η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το να χωράς στην καρέκλα, ενώ δεν χωρούσες είναι από μόνο του χαρά. Από εκεί και πέρα η χαρά ολοκληρώνεται, όταν πάρει τη μορφή που πρέπει».

Συνέχισε, περιγράφοντας τα χρόνια που ήταν 240 κιλά και τόνισε ότι: «Φόραγα ένα άσπρο ρούχο και φαινόταν το παραπανίσιο δέρμα. Ένιωσα ότι ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν έκανα το γάμο μου, όταν έκανα το πρώτο παιδί, όταν έκανα το δεύτερο. Γενικά όλα αυτά είναι για εμένα κινητήριος δύναμη για το αύριο. Επικοινωνώ όλο αυτό που πέρασα γιατί βλέπω πως υπάρχει κόσμος που θέλει βοήθεια». Όσο για τη λέξη «χοντρή» που αφαίρεσε η Άλκστις Πρωτοψάλτη από τραγούδι της, το Θηρίο είπε: «Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό. Οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το politically correct. Θα ήθελα να ζει ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του. Είναι ο καλύτερος από όλους και δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας». «Μου λείπει η σκηνή. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου παράτησα τη μουσική, αλλά ήδη είχε φθίνουσα πορεία» είπε τέλος, το Θηρίο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις