Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γαρδέλης – ψυχιατρείο: Ο αδερφός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του
LIFESTYLE

Σταμάτης Γαρδέλης – ψυχιατρείο: Ο αδερφός του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του

Σταμάτης Γαρδέλης - ψυχιατρείο: «Έχω την ευκαιρία να πω κι ένα δημόσιο ευχαριστώ στους γιατρούς που κάνουν ό,τι μπορούν για τον ασθενή» είπε

Ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην κατάσταση του ηθοποιού, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Δαφνί. Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό», ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι πολύ καλύτερα, όμως στην παρούσα φάση, δεν θέλει να έχει πολλές επαφές με κόσμο. «Είναι πολύ καλύτερα ο Σταμάτης. Τον έχω δει. Δεν θέλει πολλές επαφές με κόσμο, στην κατάσταση που βρίσκεται. Είναι σε καλά χέρια κι είναι ευχαριστημένος από τους γιατρούς. Έχω την ευκαιρία να πω κι ένα δημόσιο ευχαριστώ στους γιατρούς που κάνουν ό,τι μπορούν για τον ασθενή», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο ίδιος γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο αδερφός του με το εξοχικό του. Ανέφερε επίσης, πως το βασικό πρόβλημα ήταν η γραφειοκρατία. «Τη γνώριζα την ιστορία με το εξοχικό. Είχε μπλέξει σε έναν κυκεώνα γραφειοκρατίας. Είναι το αδιέξοδο του ελληνικού δημοσίου, που πας σε μια υπηρεσία, βρίσκεις προσκόμματα στην άλλη υπηρεσία και γενικώς, υπάρχει ένα τρέξιμο», εξήγησε. Τέλος, για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε ο αδερφός του, ανέφερε: «Δεν γνώριζα τίποτα, το έμαθα ξαφνικά από τα media. Προφανώς, δεν ήθελε να μας στενοχωρήσει, καθώς η μάνα μας είναι υπερήλικη και προφανώς δεν ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Το έκανε για να μην μας ενοχλήσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις