Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μιλά για τον μεγάλο του έρωτα με την Πάουλα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μιλά για τον μεγάλο του έρωτα με την Πάουλα

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: «Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚτζής - Δεν σιδερώνει η Πάουλα, το κάνω εγώ''

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε την Τρίτη στην OPAP Arena για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro και είχε μάλιστα συζήτηση για το τένις με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Έλληνας τενίστας έμεινε για λίγες ημέρες στη χώρα μας και πριν αναχωρήσει μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 για την αγάπη του για την ΑΕΚ, την Πάουλα Μπαντόσα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και τα σχέδια του για το τένις. Για τον αγώνα με τη Γαλλία και την ΑΕΚ είπε: «Κοίτα, ξεκίνησε καλά, ειδικά μετά το 2ο γκολ λέω μάλλον πρέπει να έρχομαι πιο συχνά, θα με χρειάζονται εδώ. Ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την OPAP Arena, είναι ένα πολύ ωραίο στάδιο, και είμαι υπερήφανος που είμαι Αεκτζής, να το πω έτσι».

Για την άνοδο στο Νο1,

«Είναι μακριά το Νο1. Φυσικά στεναχωρήθηκα που εγκατέλειψα στο Τορίνο. Ήταν μια ευκαιρία στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς να κάνω κάτι καλό».

Για το εάν έχει σκεφτεί να αλλάξει τον προπονητή του που είναι ο πατέρας του: «Έχω δοκιμάσει χωρίς τον πατέρα μου 1-2 φορες. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου δεν μπορεί να το προσφέρει άλλος. Είναι πολλά και εκτός γηπέδου. Φροντίδα, οικειότητα».

Για την Πάουλα Μπαντόσα και τον έρωτα τους

«Είμαι ερωτευμένος δεν το κρύβω. Είμαι ευτυχισμνένος με το άτομο που μοιράζω τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος που αυτό το άτομο είναι στο τένις και με καταλαβαίνει. Η Πάουλα και εγώ είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός κι εκτός γηπέδου. Την έχω στη ζωή μου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου, και που ένιωθα μόνος, όμως η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Θα μπορούσε να μαγειρεύει καλύτερα, καθαρίζει, δεν σιδερώνει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει”.

Για την αμφισβήτηση και την κριτική που δέχεται είπε: «Και στο Νο1 να πάω, εάν πέσω στο Νο2 πάλι θα λένε». Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Θα σου πω κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. Με την πρώτη του αντίδραση στη Μαδρίτη, γενικά είχε κάνει κάποιες αντιδράσεις την ώρα που έπαιζα, και μου είχε φανεί περίεργο. Δεν είχα ξαναδεί ανθρώπους να αντιδρούν έτσι εν ώρα πόντου. Τον δικαιολογώ πάντως γιατί έχει δει τένις από την τηλεόραση, τον καταλαβαίνω. Πλέον όμως ξέρει, έχει μια ετικέτα του τένις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις