Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – Ροντρίγκο: “Λέο, είσαι ένα κακό σπυρί στον κ@@@. Μόνο θες να μιλάς”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι – Ροντρίγκο: “Λέο, είσαι ένα κακό σπυρί στον κ@@@. Μόνο θες να μιλάς”

Μέσι - Ροντρίγκο: "Βούλωσε το... εδώ έγινα πρωταθλητής"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αρχηγός της χώρας του επί της Βραζιλίας στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο το βράδυ της Τρίτης (21/11). Υπενθυμίζεται ότι, η Αργεντινή κέρδισε το παιχνίδι με 1-0 χάρη σε γκολ του Νίκολας Οταμέντι στο 83ο λεπτό.

Ωστόσο, ο αγώνας διακόπηκε πριν καν γίνει η σέντρα λόγω επεισοδίων στις κερκίδες του σταδίου. Η αστυνομία της Βραζιλίας συγκρούστηκε με οπαδούς της Αργεντινής, με αποτέλεσμα ο Μέσι να οδηγήσει την ομάδα του στα διαμαρτυρίας. Όπως αναφέρει η «Mirror», ο Μέσι φέρεται να είπε στους αξιωματούχους: «Φεύγουμε. Δεν μπορούμε να παίξουμε υπό αυτές τις συνθήκες».

Λογομαχία μεταξύ Μέσι και Ροντρίγκο (Βραζιλία-Αργεντινή)

Υπήρξε καθυστέρηση στη σέντρα, πριν οι παίκτες της Αργεντινής επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς ο Μέσι επέστρεφε στον αγωνιστικό χώρο, περπάτησε προς τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, ο οποίος φαινόταν να μιλάει με έντονο ύφος με τον μέσο της Αργεντινής Ροντρίγκο Ντε Πολ.

Στην συνέχεια ο Μέσι μπαίνει στην μέση και να εμπλέκεται σε μια έντονη συζήτηση λίγο πριν από τη σέντρα με τον Ροντρίγκο, με τα λόγια και των δύο παικτών να ακούγονται κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης. Ο 22χρονος Ροντρίγκο, φάνηκε να στοχεύει κατά του Μέσι και της Αργεντινής για την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ροντρίγκο φέρεται να είπε στον Μέσι: «Συμπεριφέρεστε σαν δειλοί, δεν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι;».

Ο Μέσι του απαντά στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τον πρόσφατο θρίαμβο της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, πώς είμαστε δειλοί; Κρατήστε το στόμα σας κλειστό». Αυτό δεν ήταν το τέλος της λογομαχίας, με τον Ροντρίγκο να απευθύνει στη συνέχεια μια προειδοποίηση στον Μέσι: «Θα μας δεις μέσα στο παιχνίδι. Είσαι ένας δειλός. Είσαι ένα κακό σπυρί στον κ@@@ Λέο. Μόνο θες να μιλάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις