Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέτη Πέρκα – Κασσελάκης: “Δεν ξέρω αν έχει τη συνείδηση ότι με τις δηλώσεις του αποδομεί τον Τσίπρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτη Πέρκα – Κασσελάκης: “Δεν ξέρω αν έχει τη συνείδηση ότι με τις δηλώσεις του αποδομεί τον Τσίπρα”

Πέτη Πέρκα - Κασσελάκης: Θα μιλήσουμε και με τον Πέτρο Κόκκαλη, θα σας δίνουμε ειδήσεις το επόμενο διάστημα είπε η βουλευτής που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμηρό τρόπο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Πέτη Πέρκα, η οποία αποχώρησε από το κόμμα μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Όπως είπε «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θεσμικός παράγων, δεν μπορεί να είναι δόκιμος, δεν μπορεί να κάνει ατυχείς δηλώσεις για το Κυπριακό ή να μιλά για την θεωρία των δύο άκρων». Με αφορμή, δε, τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη κατά Κατρούγκαλου-Τσακαλώτου, η κυρία Πέρκα αφού παρατήρησε ότι «ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα στις δηλώσεις του τον αποδομεί» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «δεν ξέρω αν έχει ακριβώς τη συνείδηση γι’ αυτό. Βεβαίως πια πρέπει να το ξέρει και του έχει επισημανθεί ότι αν χτυπάς ένα υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βάλλεις κατά του Τσίπρα. Κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει; Εχει μια φόρα για να χτυπήσει τον Τσακαλώτο;».

Όσον αφορά την νέα κίνηση που ετοιμάζουν τα μέλη της Ομπρέλας μετά την αποχώρησή τους, η ανεξάρτητη βουλευτής είπε ότι «θα ήθελα να πάρουμε μέρος στις ευρωεκλογές. Θα ήθελα να είναι ψηλά η πράσινη ατζέντα». «Στο νέο εγχείρημα στο οποίο θα δώσω πολλές δυνάμεις θα είναι ξεκάθαρο και θα είμαστε υπερήφανοι» πρόσθεσε ενώ σε ερώτηση για το αν όσα λέει αποτελούν πρόσκληση προς τον επίσης αποχωρήσαντα Πέτρο Κόκκαλη, η κυρία Πέρκα απάντησε ότι «με τον κ. Κόκκαλη προφανώς θα μιλήσουμε γιατί έχει κάνει πολλή δουλειά στον τομέα αυτό της πράσινης ατζέντας». «Θα σας δίνουμε ειδήσεις το επόμενο διάστημα» κατέληξε στις δηλώσεις της η Πέτη Πέρκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις