Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Λάβρος ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Λάβρος ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού

Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: O,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ο Τσίπρας

Λάβρος για τη σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ άφησε αιχμές και για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ.Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο One Channel και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπες πως «αυτό που συμβαίνει το θεωρώ ξεπεσμό, κατάντημα και τραγέλαφο. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση για τους τακτικισμούς οποιουδήποτε, για τους οποιουσδήποτε αμοραλισμούς και τυχοδιωκτισμούς οποιουδήποτε να αντικαθιστούμε την κοινωνική, την πολιτική, την ιδεολογική και την ηθική ταυτότητα με μια γελοιογραφία». Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού έβαλε στο κάδρο και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ο Τσίπρας. Κοινοβουλευτικά, οικονομικά, επικοινωνιακά ποιος το ελέγχει; Ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Κασσελάκης είναι εκείνος που παίζει τον όποιον ρόλο επιλέγει ο ίδιος ή νομίζει ότι μπορεί να παίξει. Ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη ότι μεθόδευσε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν να επιχαίρει. Είναι ξεπεσμός».

Οι αμοραλιστικές, πολιτικάντικες συμπεριφορές και οι νεόπλουτοι της εξουσίας

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρόσθεσε ότι «έχω ευθύνες και τις αναλαμβάνω δημόσια γιατί συντήρησα και ανέχτηκα ορισμένα πράγματα ή δεν μίλησα ανοιχτά για ορισμένες περιόδους και για αμοραλιστικές και πολιτικάντικες συμπεριφορές πιστεύοντας ότι μπορώ να ισορροπήσω. Με ενδιέφερε να μην βρεθεί ο Συνασπισμός εκτός κοινοβουλευτικής πραγματικότητας. Παιδάκια της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ λοιδορούσαν το 3% και έλεγαν ότι γίναμε κόμμα εξουσίας. Είναι οι νεόπλουτοι της εξουσίας».

Κλείνοντας ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι «από το καλοκαίρι του 2015 και μετά επικρατεί ένα κράμα αντιαισθητικό και αποκρουστικό από πλευράς ύφους και ήθους. Επικρατεί ένα κράμα αρχηγισμού, εύκολου, εξυπνακίστικου λαϊκισμού και πολιτευτισμού. Βλέπω ανθρώπους που είχαν το θάρρος της γνώμης τους να μετατρέπονται σε αμοραλιστές οι οποίοι παίρνουν το σχήμα του δοχείου στο οποίο εναποτίθενται κάθε φορά. Δεν είναι πολιτική αυτό που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή. Δεν είναι διάλογος με επιχειρήματα, αλλά ανταλλαγή ύβρεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις