Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: 72 ώρες εκεχειρία ζητά ο Κώστας Ζαχαριάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: 72 ώρες εκεχειρία ζητά ο Κώστας Ζαχαριάδης

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: «Επιτέλους ζητώ από τους πάντες, επώνυμους και ανώνυμους, 72 ώρες εκεχειρία στο facebook και στο twitter για να σταματήσει η κατάσταση που μας προσβάλει όλους»

Μια ιδιαίτερη πρόταση προκειμένου να σταματήσει η φαγωμάρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος ζήτησε «72 ώρες εκεχειρία σε Facebook και Twitter για να σταματήσει η κατάσταση που μας προσβάλει όλους».

Αρχικά ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε ότι «θα το παλέψουμε» για το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν το πετύχουμε, όμως, ούτε πρέπει να μαλώσουμε, ούτε πρέπει να ξεκατινιαστούμε, ούτε να να βγάλουμε τα εσώψυχά μας στο διαδίκτυο» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης στη σκιά του τελευταίου επεισοδίου με την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου.

«Επιτέλους ζητώ από τους πάντες, επώνυμους και ανώνυμους, 72 ώρες εκεχειρία στο facebook και στο twitter για να σταματήσει η κατάσταση που μας προσβάλει όλους. Είναι προσβλητικά αυτά που λέγονται και γράφονται και μεγαλώνει η ψυχολογική απόσταση αδικαιολόγητα» κατέληξε στην έκκλησή του για «εκεχειρία» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις