Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τρίκαλα: Με δωρεά ο οικιακός εξοπλισμός των πλημμυροπαθών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίκαλα: Με δωρεά ο οικιακός εξοπλισμός των πλημμυροπαθών

Η διαχείριση θα γίνει αποκλειστικά από την επιτροπή που έχει αναλάβει τη δωρεά και σε συνεργασία με τους δήμους και το ανθρώπινο δυναμικό θα γίνει η μεταφορά τους.

Με δωρεά θα εξοπλιστούν οι εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα που βρίσκονται πλέον στη διάθεση των πλημμυροπαθών όσον αφορά τα έπιπλα αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς στο Trikalanews.gr, ο Όμιλος MITSIS HOTELS, στέλνει στη Θεσσαλία τέσσερα κοντέινερ γεμάτα με εξοπλισμό που θα διατεθούν και στους Τρικαλινούς  πλημμυροπαθείς. Η διαχείριση θα γίνει αποκλειστικά από την επιτροπή που έχει αναλάβει τη δωρεά και σε συνεργασία με τους δήμους και το ανθρώπινο δυναμικό θα γίνει η μεταφορά τους.

Η επιτροπή εξέδωσε μάλιστα και την εξής ανακοίνωση:

Κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειας Ευαγγέλου και Τέσης Παπανικολάου πραγματοποιείται δωρεά του Ομίλου MITSIS HOTELS και του ιδρύματος του, υπό την θεσμική συμβολή του Δήμου Τρικάλων και της επιτροπής ενεργών γυναικών της πόλης μας, που συστάθηκε για τον λόγο αυτό, θα διατεθούν σε πλημμυροπαθείς και ευπαθείς οικογένειες του Νομού μας και όχι μόνο, οικιακός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Με εκτίμηση τα μέλη της επιτροπής:

Τέση Αποστολίδου-Παπανικολάου

Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου

Βέρα Μπαλαμίτσα

Δήμητρα Παπανικολάου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις