Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εύβοια: 25χρονος επιτέθηκε σε 20χρονο με μαχαίρι
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: 25χρονος επιτέθηκε σε 20χρονο με μαχαίρι

Πώς έγινε το περιστατικό στην Εύβοια

Τον τρόμο σκόρπισε ένας 25χρονος στο κέντρο της πόλης του Αλιβερίου, στη Εύβοια, το απόγευμα του Σαββάτου (18/11). Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών από τον πεζόδρομο του Αλιβερίου στο evima.gr, ο εικοσιπεντάχρονος επιτέθηκε σε αγόρι 20 ετων το οποίο περνούσε από τον πεζόδρομο και του έβγαλε μαχαίρι.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Εύβοια

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος περνούσε από τον πεζόδρομο Αλιβερίου και ο 25χρονος τον ρώτησε με επιτακτικό ύφος «που πας εσύ» με αποτέλεσμα εικοσάχρονος να του απαντήσει «τι σε ενδιαφέρει εσένα που πηγαίνω εγώ». Στάθηκε αφορμή ο 25χρονος να του επιτεθεί και να αρχίζει να τον χτυπά με μπουνιές. Περαστικοί φώναζαν βοήθεια καθώς και ένας ηλικιωμένος ο οποίος έβγαζε χρήματα από το ATM τράπεζας.

Ο 20χρονος προκειμένου να αμυνθεί τράβηξε και έσκισε την μπλούζα του 25χρονου και την στιγμή εκείνη τον είδε να βγάζει από την τσέπη του ένα μαχαίρι για να του επιτεθεί. O 20χρονος κατάφερε να φύγει τρέχοντας και κατάφερε να ξεφύγει από τον εικοσιπεντάχρονο. Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο εικοσιπεντάχρονος εντοπίστηκε πριν από λίγο στην Χαλκίδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις