Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο πιο «σέξι αθλητής στον κόσμο»: Αυτόν επέλεξαν οι Αγγλίδες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο πιο «σέξι αθλητής στον κόσμο»: Αυτόν επέλεξαν οι Αγγλίδες

Ο πιο «σέξι αθλητής στον κόσμο»: Ξεπέρασε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιούις Χάμιλτον

Ο Τάισον Φιούρι, ο αήττητος πρωταθλητής βαρέων βαρών, επιλέχθηκε από τις Αγγλίδες ως ο «πιο σέξι αθλητής στον κόσμο».Σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η εφαρμογή γνωριμιών «Illicit Encounters» και διεξήχθη μεταξύ 2.000 Βρετανίδων, ο Φιούρι βρέθηκε πάνω από άλλους αθλητές των οποίων η σωματική διάπλαση τους είναι εξαιρετική, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Τράβις Κέλσι, που έκλεψε την καρδιά της Τέιλορ Σουίφτ, μιας από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στον κόσμο. Σύμφωνα με το Illiit Encounters πίσω από τον Τάισον Φιούρι, που πήρε βαθμολογία 9,3 στα 10 στις γυναίκες συμμετέχουσες, βρέθηκε ο Βρετανός πυγμάχος, Άντονι Τζόσουα, ενώ ο Τράβις Κέλσι ολοκλήρωσε το βάθρο.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Βρετανός πιλότος της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ενώ για την πέμπτη επιλέχθηκε ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έκτος στην σχετική ψηφοφορία ο Χάαλαντ

Ακολουθούν -6ος- ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, 7ος είναι ο συμπαίκτης του στη Σίτι, Άγγλος διεθνής Τζακ Γκρίλις, στην όγδοη θέση είναιο Ιρλανδός παίκτης γκολφ Ρόντι ΜακΛρόι ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στη λίστα στην 9η θέση και ο πρώην πρωταθλητής του UFC (Ultimate Fighting Championship), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, κλείνει την δεκάδα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Top Rank Boxing (@toprank)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις