Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέκαμ: Τι λέει για τον σούπερ σταρ Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέκαμ: Τι λέει για τον σούπερ σταρ Μέσι

Μπέκαμ: Για ποιον λόγο έφερα τον Μέσι στην Αμερική

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η πρώτη χρονιά του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ο MVP της ομάδας, στέφθηκε με επιτυχία καθώς έφερε και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, το Leagues Cup. Η άφιξη του Αργεντινού σταρ άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα του MLS, με τον κόσμο να στήνει ουρές έξω από τα γήπεδα για να δει από κοντά έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μεταγραφή του Μέσι δεν είναι όνειρο και μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο υποστήριξε ότι η απόκτηση τού ήταν το “δώρο του στην Αμερική και το MLS”. Να σημειωθεί ότι, την ίδια χρονιά που μετακόμισε ο Μέσι στην Αμερική, ακολούθησαν και δύο Ισπανοί, πρώην συμπαίκτες του από την Μπάρτσα. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός Άλμπα και ο κεντρικός Μπουσκέτς πήγαν και αυτοί με την σειρά τους στην Αμερική για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μπέκαμ αναφέρει επίσης…

“Είναι ακόμα δύσκολο όταν κάποιος γυρίζει προς το μέρος μου και λέει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει τον Λιονέλ Μέσι να το πιστέψω, ξέρεις. Είναι μεγάλη περηφάνεια για μένα να έχω ως ιδιοκτήτης έναν τέτοιο παίκτη, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, στην ομάδα μας. Πάντα γνωρίζαμε ότι το να φέρουμε τον Μέσι στην Αμερική, όχι μόνο στο Μαϊάμι, ήταν το δώρο μας στην Αμερική και το MLS. Επειδή κάποιος σαν αυτόν αλλάζει το παιχνίδι.

Ξέρετε, κάποιος σαν αυτόν εμπνέει μια άλλη γενιά ποδοσφαιριστών. Και γι’ αυτό θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αλλά ένας από τους λόγους που τον αγοράσαμε ήταν για να εμπνεύσουμε και την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών στην Αμερική. Να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Οπότε με το να τον φέρουμε το πετυχαίνουμε αυτό κι είναι σημαντικό για εμάς”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις