Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Fipster: «Δεν είναι μπαμπάς της, οπότε ας μην τους νοιάζει»
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Fipster: «Δεν είναι μπαμπάς της, οπότε ας μην τους νοιάζει»

Μικρούτσικος - Fipster: Ο YouTuber κλήθηκε να σχολιάσει όσα του καταλογίζονται για τη συμπεριφορά του στους παίκτες του Fame Story

Τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τη συμπεριφορά του Fipster προς τη Μέγκαν στο Fame Story, έχουν προκαλέσει την αντίδραση του Instagrammer, αλλά και των θαυμαστών του. Στο πλαίσιο του μουσικού διαγωνισμού, ο Φίλιππος Ιωάννου έκανε μια «έρευνα» στα social media, όπου ζήτησε από το κοινό να ψηφίσει ποιος πρέπει να φύγει από το σόου ή ποιος δεν το αξίζει. Τα αποτελέσματα έδειξαν τη Μέγκαν, με τον Fipster ωστόσο, να μη χρησιμοποιεί τον πιο «ευγενικό» τρόπο για να της μεταφέρει τα αποτελέσματα. Βλέποντας αυτή τη σκηνή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτήρισε «κακοποιητική» τη συμπεριφορά του προς τη διαγωνιζόμενη, υπονοώντας πως αγγίζει τα όρια του bullying.

Σήμερα, η εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε στον Fipster την ευκαιρία να τοποθετηθεί κι εκείνος πάνω στις δηλώσεις του παρουσιαστή. «Εγώ έχω δει τόσο υποστηρικτικά σχόλια. Δεν έχει γίνει κανένας κακός χαμός. Οι μαθητές εδώ και 1 μήνα μου ζητάνε “θέλουμε να μας φέρεις feedback από τον κόσμο, να μας διαβάσεις αρνητικά σχόλια, αλλιώς θα κάνουμε αποχή από το μάθημα”. Είπαμε να κάνουμε αυτό το μάθημα, όπου βάλαμε κάποιες ερωτήσεις στο Instagram και τους έδωσα τις απαντήσεις», είπε αρχικά. Όσο για το αν υπήρξε «σκληρός» απέναντι στη Μέγκαν, ανέφερε: «Είμαστε αυστηροί με τους ανθρώπους που τους πιστεύουμε».

«Με το Fame Story με νοιάζουν τα παιδιά και τίποτα άλλο»

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την ατάκα «αν ήμουν ο πατέρας της Μέγκαν, θα την έπαιρνα αμέσως από εκεί» δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Με το Fame Story με νοιάζουν τα παιδιά και τίποτα άλλο. Δεν είναι μπαμπάς της, οπότε ας μην τους νοιάζει. Κάποια πράγματα που ακούγονται είναι προκλητικά και προσβλητικά. Χαίρομαι και μένω μόνο στο ότι από προχθές μέχρι σήμερα, μετά και την κουβέντα μας με τη Μέγκαν, ένιωθε καλύτερα και μου είπε ότι “ξέρεις κάτι; Την Παρασκευή θα πάω και θα τους διαλύσω”. Οπότε, κάτι έκανα καλά». Τέλος, πρόσθεσε: «Ο κύριος Μικρούτσικος ξέρει κι αυτός από τηλεόραση, οπότε παίζει κι αυτός ένα παιχνίδι. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να υπάρχει στη ζωή. Θα πω εγώ για τον κύριο Μικρούτσικο; Τι ντροπή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις