Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρτίκας – Πολυκάρπου για ληστεία: Μεγάλος καβγάς με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα»
LIFESTYLE

Μαρτίκας – Πολυκάρπου για ληστεία: Μεγάλος καβγάς με ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα»

Μαρτίκας - Πολυκάρπου για ληστεία: «Εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια» του απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου - Δείτε βίντεο

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, για όσους λένε ότι η ληστεία στο φαρμακείο του ήταν σκηνοθετημένη. Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» άρχισε να φωνάζει στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» με την ένταση να κορυφώνεται, όταν πέταξε τα «βέλη» του στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου. «Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου η οποία για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέτει και το έκανε θέμα, ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει» είπε ο φαρμακοποιός, ξαφνιάζοντας όλο το πάνελ.

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου» απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

Μαρτίκας για Πολυκάρπου: «Νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης»

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει h νούμερo 1 κατίνα της τηλεόρασης» συνέχισε έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να διακόψει τον καβγά. Ο Σπύρος Μαρτίκα της είπε: «Κατερίνα μου θα σου πω κατ΄ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία».

«Εγώ έστω πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ πολλές φορές. Είναι η δουλειά μου, ντροπή, ντροπή, ντροπή. Ξαναδές πώς πάσαρα το βίντεο» απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια είπε στον φαρμακοποιό: «Για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Σε στηρίξαμε. Κάτσε και δες το, είσαι λάθος. Δεν μπορώ να ακούσω κάτι που αφορά στην Έλενα αρνητικό. Έλενα ψυχραιμία, μην αγχώνεσαι αγάπη μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις