Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Laura Anderson influencer: Μια φωτο της 41χρονης προκάλεσε… καβγά
ΚΟΣΜΟΣ

Laura Anderson influencer: Μια φωτο της 41χρονης προκάλεσε… καβγά

Laura Anderson influencer: Αφορμή το κόκκινο πρόσωπο της 3 μηνών κόρης της

Διαδικτυακό καβγά προκάλεσε ανάρτηση από το Ντουμπάι της 41χρονης influencer Λόρα Άντερσον, η οποία συμμετείχε στο ριάλιτι σόου Love Island UK το 2019. Αφορμή αποτέλεσε η εκτίμηση ορισμένων ότι η τριών μηνών κόρη της που κρατούσε στην αγκαλιά της η 41χρονη ήταν κόκκινη στο πρόσωπο και άρα δεν είχε τύχει της απαραίτητης προστασίας από τη μητέρα της που πόζαρε με ένα σέξι μαγιό. «Το μωρό του παιδιού είναι κόκκινο», «το παιδί σου φαίνεται να έχει καεί» έγραψαν ορισμένοι από τους επικριτές της πριν η Άντερσον να σβήσει τα σχόλια από την ανάρτησή της στο Instagram.

Ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί από τους 1,5 εκατομμύρια followers που υπερασπίστηκαν την 41χρονη γράφοντας «αφήστε την πανέμορφη αυτή κυρία, ξέρει τι κάνει, σταματήστε τα άσχημα σχόλια», «υπάρχουν γυναίκες που έρχονται εδώ για να σχολιάσουν το μωρό κάποιου άλλου. Ποιος σας ρώτησε;».

Σημειώνεται ότι στην Αυστραλία, από την οποία κατάγεται η Άντερσον, η χρήση αντηλιακού στα παιδιά δεν συνίσταται όταν αυτά είναι κάτω των έξι μηνών με το σκεπτικό ότι το δέρμα τους είναι απορροφητικό καθώς όπως αναφέρει το Australasian College of Dermatologist η χρήση αντηλιακού σε παιδιά κάτω των έξι μηνών πρέπει να είναι η ελάχιστη δυνατή.

Αντίθετα προτείνεται η φυσική προστασία των παιδιών με ρούχα, καπέλα και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σκιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις