Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά Βοιωτία – καταδίωξη: Εντοπίστηκε πυρίτιδα στο χέρι του θύματος
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά Βοιωτία – καταδίωξη: Εντοπίστηκε πυρίτιδα στο χέρι του θύματος

Ρομά Βοιωτία - καταδίωξη: Τα ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του νεαρού εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας των εγκληματολογικών εργαστηρίων

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του, στοιχείο που υποδεικνύει πως πυροβολήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση. Τα ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του νεαρού εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ενώ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε, ο θάνατός του επήλθε από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο νεαρός μετά από καταδίωξη το βράδυ του Σαββάτου.

Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο – Λιποθύμησε ο αδερφός του

Εντωμεταξύ σπαρακτικές ήταν οι σκηνές στην κηδεία του 17χρονου που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας από πυροβολισμό αστυνομικού. Πλήθος κόσμου είπε το «τελευταίο αντίο» στον 17χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αλίαρτο και τον συνόδευσε – μέσα στο λευκό του φέρετρο – στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 17χρονου, η οποία υποβασταζόμενη αποχαιρέτησε το παιδί της, ενώ ο αδερφός του δεν άντεξε και κατέρρευσε από την πίεση, με συνέπεια να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις