Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Χαμός στο Twitter για τις φωτογραφίες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ: Χαμός στο Twitter για τις φωτογραφίες

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ: «Η JLo θα έχει εκραγεί» γράφουν οι περισσότεροι

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, δείχνουν τον ηθοποιό πιο χαρούμενο από κάθε άλλη φορά. Αυτό τουλάχιστον τονίζουν οι φαν του στο διαδίκτυο. Σε κάθε συνάντηση των δύο πρώην συζύγων, ο Χολιγουντιανός σταρ και νυν σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, φαίνεται να διασκεδάζει πολύ με τη μητέρα των παιδιών του. Μετά το στιγμιότυπο από τον αγώνα μπάσκετ του γιου τους, τα σχόλια στο διαδίκτυο άρχισαν να βάζουν «λάδι στη φωτιά» για τα υποτιθέμενα προβλήματα στον γάμο του Άφλεκ με τη Λόπεζ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, παίζουν και τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κάνουν λόγο για «κρίση στον γάμο τους» ή φωτογραφίες τους, που τους δείχνουν να είναι κακόκεφοι όταν είναι μαζί.

Κάτω από τις εικόνες με την Γκάρνερ, οι περισσότεροι υποστηρίζουν, ότι είναι σπάνιο πλέον να τον βλέπουν χαμογελαστό. «Ποτέ δεν τον έχω δει έτσι με τη Λόπεζ» γράφει μια γυναίκα στο Twitter. «Παιδιά χαμογελάει, σπάνιο υλικό» σχολιάζουν άλλοι. Τέλος, πολλοί μαντεύουν, ότι οι δυο τους θα είναι ξανά ζευγάρι.

Και.. αγκαλιά

Μπορεί ο λόγος που οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται να έχει να κάνει με τα παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους, τα οποία μεγαλώνουν μαζί, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που τα παραπάνω σχόλια επισκιάζουν τον γάμο του με τη Λόπεζ. Ακόμη μία κοινή τους εμφάνιση που συζητήθηκε έντονα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στη φωτογραφία, η Γκάρνερ κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ η μικρότερη κόρη τους, Σεραφίνα, βρίσκεται δίπλα του στη θέση του συνοδηγού. Ο ηθοποιός γέρνει προς τον ώμο της πρώην συζύγου του, λίγο πριν εκείνη βγει από το αυτοκίνητο και αποχαιρετήσουν ο ένας τον άλλο, με μία αγκαλιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις