Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χάρης Δούκας – Σακελλαροπούλου: Ο νέος δήμαρχος παρουσίασε το σχέδιο του για την Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας – Σακελλαροπούλου: Ο νέος δήμαρχος παρουσίασε το σχέδιο του για την Αθήνα

Χάρης Δούκας - Σακελλαροπούλου: Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων έγινε δεκτός σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έγινε δεκτός σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο κ. Δούκας παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το σχέδιό του για την Αθήνα, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Ιανουαρίου. Απευθυνόμενος στην κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μας δίνετε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για μία πράσινη, καθαρή και δημιουργική Αθήνα. Βεβαίως, είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε νέες πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή».

«Με πολλή δουλειά και με συνεργασία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον. Με μικρά αλλά στέρεα βήματα μπορούμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στις ζωές των πολιτών», συνέχισε ο δήμαρχος Αθηναίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δούκα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κράτησε 1 ώρα και 10 λεπτά. Ο Χάρης Δούκας παρουσίασε τις προτάσεις του και το σχέδιο του για την Αθήνα. Σημειώνεται ότι την Πέμπτη το απόγευμα ο κ. Δούκας θα συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις