Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου – Κασσελάκης: Μήνυμα… ανακωχής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου – Κασσελάκης: Μήνυμα… ανακωχής

Αχτσιόγλου - Κασσελάκης: «Τείνω χείρα φιλίας ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος -Δεν έχω στενό κύκλο»

Ένα ακόμη άνοιγμα προς την Έφη Αχτσιόγλου έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καλώντας την ίδια και άλλα στελέχη (Χαρίτση, Ηλιόπουλο) να παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Από μεριάς μου θα είναι μεγάλη μου να παραμείνουν και να συνεργαστούμε. Για άλλη μια φορά τείνω χείρα φιλίας, ελάτε, το έχει ανάγκη ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συνέντευξή του στο Livenews. Εκτίμησε ότι θα ήθελαν να παραμείνουν στο κόμμα τα εν λόγω στελέχη και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει στενός κύκλος», προφανώς για να απαμβλύνει τις αιτιάσεις σε σχέση με τον ρόλο Πολάκη ή Τζάκρη.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι της τηλεφώνησε πριν την Κεντρική Επιτροπή – ένα τηλέφωνο που έγινε… σπασμένο καθώς η Έφη Αχτσιόγλου το αρνήθηκε ενώ στη συνέχεια είπε πως είχε κλήση από άγνωστο αριθμό. «Το είπα στην Κεντρική Επιτροπή και το εννοούσα. Πήρα τηλέφωνο την Αχτσιόγλου για να δώσω χείρα φιλίας για να συνεργαστούμε, οι ανάγκες του κόσμου είναι πραγματικές και άμεσες. Το εννοώ ότι δεν έχω στενό κύκλο» επανέλαβε ο κ. Κασσελάκης δείχνοντας να θέλει να αποφύγει τυχόν νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας.

Η ανάρτησή του

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε αυτό ακριβώς το απόσπασμα, του ανοίγματος στην ομάδα Αχτσιόγλου, να αναρτήσει στα social media από μία σχεδόν ωραία συνέντευξη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Mega Κυριάκος Μαντούβαλος που αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης, τόνισε πως η στάση, η άποψη και η θέση του κ. Κασσελάκη έναντι όσων αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ (Φίλη, Τσακαλώτου κλπ) είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την στάση του έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, του Ν. Ηλιόπουλου ή του Αλ. Χαρίτση. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, την επαύριο της νίκης του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, είχε καλέσει την συνδιεκδικήτριά του Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει όποιον ρόλο θέλει, ωστόσο η ίδια είχε αρνηθεί κάθε αξίωμα λέγοντας ότι δεν έχει την απαιτούμενη «ενέργεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις