Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Νικολαΐδου – αδερφός: «Είναι ψέματα, για 20 χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της»
LIFESTYLE

Κάτια Νικολαΐδου – αδερφός: «Είναι ψέματα, για 20 χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της»

Κάτια Νικολαΐδου - αδερφός: «Είναι λάθος να λέγεται ότι είκοσι χρόνια ταλαιπωριόταν» είπε και πρόσθεσε: «Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο»

Μία μέρα μετά την κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου, ο αδερφός της έκανε δηλώσεις και ξεκαθάρισε πως η αδερφή του δεν ταλαιπωρούνταν από τον καρκίνο για 20 χρόνια, όπως γράφεται. Αντιθέτως, εξήγησε σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» πως η ασθένεια επανήλθε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου μου είπε ότι πηγαίναμε κάπου σε κάποια επίσκεψη. Δεν μπορούσε η γυναίκα να το συνειδητοποιήσει ακόμα και χθες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι άχαρος ο ρόλος που έχω πάρει. Βγαίνουν και λένε ότι η Κάτια είκοσι χρόνια ταλαιπωρούνταν με τον καρκίνο. Είναι ψέματα, αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά. Είναι λάθος να λέγεται ότι είκοσι χρόνια ταλαιπωριόταν, δείχνει, τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω, ότι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Κάτια είκοσι χρόνια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της. Δεν είχε κανένα πρόβλημα». Τέλος, εξήγησε: «Ο καρκίνος επέστρεψε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κι εκεί πάλι δεν μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Έκανε τις εξετάσεις της, το πολεμούσε. Ήταν καλύτερα, ξαναέμπαινε. Το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο, χειροτέρεψε. Μην αφήνουμε λάθος εντυπώσεις στον κόσμο στην τηλεόραση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις