Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Στάνκογλου διαζύγιο: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου»
LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου διαζύγιο: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου»

Γιάννης Στάνκογλου διαζύγιο: «Η κόρη μου είναι 14 ετών και μπορούμε να μιλάμε άνετα για το σεξ»

Για το διαζύγιό του και τη σχέση που έχει με την κόρη του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου αρχικά είπε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο, έχουμε συνεπιμέλεια». Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η κόρη μου είναι 14 ετών και βλ΄πεω και μια σειρά που μιλάει για το σεξ, νιώθω πολύ όμορφα για το ότι μπορώ να μοιράζομαι μαζί της από πολύ νωρίς πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να επικοινωνείς με τα παιδιά σου, να βλέπεις τις ανάγκες τους και να τους δίνεις το θάρρος να μπορούν να μιλήσουν».

Λίγο καιρό πιο πριν, ο ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που απέκρυψε τον χωρισμό από τη σύζυγό του, την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν. «Δεν νομίζω πως αφορούν κανέναν (τα προσωπικά μου) και όποιος θέλει να κρύψει κάτι μπορεί. Εγώ το έκανα συνειδητά με τον χωρισμό μου γιατί έχω παιδιά και δεν ήθελα να κρεμαστώ στα μανταλάκια για αυτόν τον λόγο» είχε πει.

Ο χωρισμός τους

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» στα μέσα του Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους του διαζυγίου τους. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, ο ηθοποιός είχε πει: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αποκτήσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο, δύο παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει σχετικά με τη γνωριμία τους: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω». Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον. Γουστάρω, αγαπάω. Είναι στιγμές που, ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν είμαι πάντα, δεν γίνεται, θα πέθαινα. Είναι σαν τα ναρκωτικά ο έρωτας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις