Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Συρίγος: «Η ύπαρξη του Νίκου στην ζωή μου με έχει αλλάξει»
LIFESTYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Συρίγος: «Η ύπαρξη του Νίκου στην ζωή μου με έχει αλλάξει»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Συρίγος: Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτή είναι η ουσία της ζωής, τόνισε σε σπάνια αναφορά στον Νίκο Συρίγο και τη σχέση τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε μια σπάνια αναφορά στον Νίκο Συρίγο και όσα της προσφέρει η σχέση τους, στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, είπε για τον σύντροφό της: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει». Η τραγουδίστρια συνέχισε, εξηγώντας ότι: «Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Συρίγος είπε για την τραγουδίστρια σε δική του, πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι άλλο κρύβομαι και άλλο ανακοινώνω. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους που δεν με ξέρουν. Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι;». «Γιατί ενδεχομένως το κορίτσι σου είναι γνωστό» του απάντησε ο δημοσιογράφος ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη. Τότε ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Μα, δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να «φωνάζω» την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξώφυλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις