Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλαούρας, αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Όλο και λιγότεροι στην Κουμουνδούρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλαούρας, αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Όλο και λιγότεροι στην Κουμουνδούρου

Μπαλαούρας, αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑ: Δεν με χωρά πια αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, πραξικοπηματικές οι κινήσεις Κασσελάκη

Για «βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας, τονίζοντας την απόσταση που τον χωρίζει πλέον από το κόμμα. Ο κ. Μπαλαούρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «One Channel», όπου μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στις διαγραφές ιστορικών στελεχών του κόμματος, είπε πως «η παλιά σειρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσύρεται μόνη της, αποσύρεται παρά τη θέλησή της, με διατάγματα», ενώ χαρακτήρισε «εμμέσως πραξικοπηματικές» τις ενέργειες Κασσελάκη. Ο κ. Μπαλαούρας σχολίασε φυσικά και την εξαγγελία του Στέφανου Κασσελάκη για εσωτερικό δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές, ενέργεια την οποία χαρακτήρισε παράτυπη.

Μπαλαούρας: Δεν έχω μάθει να είμαι κάτω από ηγεμόνες -Ο Τσίπρας, που είχε τα φόντα, δεν έγινε ηγεμόνας

«Δεν έχω μάθει να είμαι κάτω από ηγεμόνες, όπως και πολλοί σύντροφοί μου. Εδώ ο Τσίπρας είχε τα φόντα και δεν έγινε ηγεμόνας, ούτε είχε κανένα τιμάριο για το παίξει ηγεμόνας. Η ηγεμονία, πολιτική και ιδεολογική, κατακτιέται, δεν γίνεται με τέτοιες μεθοδεύσεις. Θέλει να φτιάξει ένα κόμμα στο οποίο να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος» τόνισε ο κ. Μπαλαούρας, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη και τις αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ. «Πορεία προς την εξαέρωση, άδικη πορεία. Η ιστορία μας εξαερώνεται, τα όργανά μας εξαερώνονται, ό,τι κατακτήσαμε εξαερώνεται» είπε ο Μάκης Μπαλαούρας για το πώς βλέπει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση για το πώς θα κινηθεί πολιτικά, ο κ. Μπαλαούρας ανέφερε πως «δεν με χωρά πλέον αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο τόνισε πως «δίνω μάχη, δεν θέλω να πω ”φεύγω, γεια χαρά”, αλλά αν δεν έχουμε κοινές γέφυρες τότε θα φύγουμε».

Κωνσταντινόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Έπαιξαν την χώρα κορώνα -γράμματα με δημοψήφισμα, τώρα το θεωρούν γελοιότητα
Έντονη ενόχληση Τσίπρα για το δημοψήφισμα Κασσελάκη
Αλέξη… βοήθεια!
Αντώναρος: Θα έκανα την ίδια δήλωση με τον Κασσελάκη για τον Σημίτη – Εγώ αντιδρώ περισσότερο από τον Πολάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις