Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοψήφισμα Κασσελάκη – Τσίπρας: Δυσαρέσκεια για τις κινήσεις στο κόμμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα Κασσελάκη – Τσίπρας: Δυσαρέσκεια για τις κινήσεις στο κόμμα

Δημοψήφισμα Κασσελάκη - Τσίπρας: Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος από τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την αντίδραση στελεχών του στενού του κύκλου.

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στον Αλέξη Τσίπρα οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον «εμφύλιο» να βρίσκεται στην κορύφωσή του, λίγο πριν την Κεντρική Επιτροπή και με το ενδεχόμενο της διάσπασης να είναι ορατό.

Η ενόχληση κορυφαίων στελεχών του κόμματος για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ζητήσει δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές των τεσσάρων (Βίτσα, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Φίλη) και οι φήμες μέχρι και για πρόταση μομφής κατά του νεοεκλεγέντα προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον Αλέξη Τσίπρα.

Ένας από τους λόγους που εντείνουν την «ανησυχία Τσίπρα» είναι και το γεγονός ότι στελέχη που φαίνεται να εκδηλώνουν την ενόχλησή τους για την απόφαση Κασσελάκη, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης και η Όλγα Γεροβασίλη, αποτελούν στελέχη από το στενό περιβάλλον του πρώην προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία τις εξελίξεις, την ώρα που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το πότε και το αν θα τοποθετηθεί επισήμως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις