Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη από την Καινούργιου»
LIFESTYLE

Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη από την Καινούργιου»

"Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή" σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Λίγο πριν προβληθεί ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τα θέματα της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε για τη μεγάλη κόντρα που υπήρξε αυτήν την εβδομάδα κι όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα. «Πριν πάμε σε αυτό θέλω λίγο να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι, που κατ’ εμέ ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα.

Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή. Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού… Και ακριβώς επειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα» είπε ο Κώστας Τσουρός.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις