Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Η επιθυμία της οικογένειάς της
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Η επιθυμία της οικογένειάς της

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Με ανάρτηση στα social media, ο αδελφός τη Κάτιας Νικολαΐδου εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου θα πουν το τελευταίο “αντίο” τη Δευτέρα (13/11) στις 11:00 το πρωί, συγγενείς, φίλοι και παλιοί συνεργάτες της αγαπημένης ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, που “έφυγε” στα 58 της χρόνια, ύστερα από χρόνια και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Με ανάρτηση στα social media, ο αδελφός τη Κάτιας Νικολαΐδου εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας, αντί για στεφάνι, όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

“Ενημερώνω όσες και όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαΐδου θα γίνει τη Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν… αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάκης Νικολαΐδης.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις