Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Σκορδά κόντρα: Και η Μπάρκα πήρε θέση
LIFESTYLE

Καινούργιου – Σκορδά κόντρα: Και η Μπάρκα πήρε θέση

Καινούργιου – Σκορδά κόντρα: Με τι εμφανίστηκε στην εκπομπή της

Το δικό της σχόλιο αναφορικά με τον τηλεοπτικό «πόλεμο» ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά έκανε σήμερα από τον «αέρα» της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια δήλωσε «σοκαρισμένη» με όσα συνέβησαν, ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της, στην οποία έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «ενσυναίσθηση» και σεβασμό, κρατώντας μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time».

Δανάη Μπάρκα: Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν οικογένειες και να αισθάνονται πολύ αμήχανα και δύσκολα

«Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας γιατί τα μηνύματα είναι πολλά σε σχέση με τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ακόμα», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα σχετικά με το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά για το πώς διαχειρίστηκε το «Super Κατερίνα» την κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου -Light.

«Όλοι το συζητάμε στα social media, κατ’ ιδίαν, στις παρέες μας, όλο αυτό το θέμα που διαδραματίστηκε χθες ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης. Όλοι μας έχουμε αποδείξει σε αυτόν εδώ τον χώρο -και η ομάδα που δεν φαίνεται και εμείς που φαινόμαστε-, ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε, γιατί δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνουν να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά», συνέχισε η ίδια.

«Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί”

«Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να μας κάνει να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε, να ακούμε μία διαφορετική άποψη. Εμείς είμαστε εδώ προσπαθώντας πραγματικά να περάσετε και να περάσουμε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα, σε άλλο κανάλι, δεν τους θεωρούμε “απέναντι”. Ακριβώς επειδή ξέρουμε τι τραβάει ο καθένας για να γεννηθεί μια εκπομπή, νομίζω ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικό να μπαίνουμε στα παπούτσια του, να υπάρχει μια ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνουμε τι μπορεί να έχει ζήσει όλα τα χρόνια της πορείας του, και να το σεβόμαστε. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις “επιθέσεις”, σε πολλά εισαγωγικά, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση.

Να είμαστε χαρούμενοι, να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου, να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πληγώνονται, να έχουν οικογένειες και να αισθάνονται πολύ αμήχανα και δύσκολα, να είμαστε ενωμένοι, και, κυρίως, να σκεφτόμαστε ότι εδώ που είμαστε ήταν κάποιοι άλλοι. Να πατάνε τα πόδια μας γερά στη γη, και να σεβόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας. Να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους, ο καθένας έχει τον τρόπο του και κάνει τη δουλειά του όπως θέλει», τόνισε ακόμη η Δανάη Μπάρκα, κρατώντας μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις