Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαβαλάς Instagram: Αιχμές περί εκμετάλλευσης του ονόματός του άφησε ο γνωστός σχεδιαστής
LIFESTYLE

Γαβαλάς Instagram: Αιχμές περί εκμετάλλευσης του ονόματός του άφησε ο γνωστός σχεδιαστής

Γαβαλάς Instagram: Ορισμένοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου για άσχετες κριτικές και ποτέ για τη δουλειά μου

Ο Λάκης Γαβαλάς την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι φεύγει για ένα ταξίδι, εν μέσω της κριτικής που όπως ισχυρίστηκε έχει αντιμετωπίσει, και της προσπάθειας διάφορων να χρησιμοποιήσουν το όνομά του για δημοσιότητα. Τόνισε το γεγονός ότι πολλοί δημιουργούν ίντριγκες και δράματα για να προκαλέσουν ντόρο, πράγμα που τραβάει την προσοχή από τις δημιουργίες και την πραγματική δουλειά του.

Αρχικά, έγραψε: «Καλήμερα φίλοι μου!! Πόσο όμορφη απόδραση λίγων ημερών, από την τοξικότητα της tv και ορισμένων σε αυτήν που εκμεταλλεύονται το όνομα μου για άσχετες κριτικές και ποτέ για την δουλειά μου, τον κόπο και τις επιτυχίες μου.. Στέλνουν συνεργεία (εκμεταλλευόμενοι) ναι ναι κάποια εκδήλωση, ώστε να δημιουργηθούν μόνο ίντριγκες και χαζές ειδήσεις, και ποτέ για το θέμα για το οποίο φιλοξενήθηκαν.. Δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί αυτό?».

“Διάσημο με κάνουν τα έργα μου”

Και πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα: «Προχθές στο κατάμεστο Ζάππειο με προσέλευση κόσμου πρωτοφανή, αναγκάστηκα να επαναλάβω το σόου δεύτερη φορά.. Όταν τελείωσε το ειλικρινά επιτυχημένο μου εγχείρημα, οι απεσταλμένοι ρωτούσαν για κόντρες ατόμων, για το τι φοράνε διάφοροι τραγουδιστές, και πώς τους κρίνουν άλλοι, και ποτέ για τις δουλειές μας.. Έλεος δηλαδή και μετά τους πειράζει που θέλω να σταματήσουν να εξυπηρετούν μοοοοονο τα δικά τους μπανάλ συμφέροντα, ή θεωρούν ότι έτσι με κάνουν διάσημο?? Διάσημο (αν και ούτε που με νοιάζεεει) με κάνουν τα έργα μου..».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις