Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αδαμαντίδης – Κίρκη: “Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται”
LIFESTYLE

Αδαμαντίδης – Κίρκη: “Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται”

Αδαμαντίδης - Κίρκη: «Ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή και την πορεία του στο τραγούδι σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό Σουσου». Ο γνωστός τραγουδιστής στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε τα δημοσιεύματα με τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη. Αρχικά, ανέφερε: «Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση πάντα, ακόμα και όταν είναι ισχυρή, ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Όμως, η αλήθεια είναι ότι είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη, δεν μου πάει να μιλάω…».

Σχετικά με τη δημοσιότητα της σχέσης, η οποία εκτινάχθηκε όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό φτάνοντας μάλιστα και μέχρι τα δικαστήρια, ο ίδιος σχολίασε: «Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε και πραγματικά σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά».

 Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη ήρθε στο προσκήνιο μέσα από τη σχέση της με τον Θέμη Αδαμαντίδη, ωστόσο πριν από τον δεσμό της με τον τραγουδιστή υπήρξε παρουσιάστρια, μοντέλο και ένα από τα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού «Super Deal». Η ίδια έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομία αλλά και αισθητικός, αν και την κέρδισε τελικά ο χώρος του μόντελινγκ. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του τηλεπαιχνιδιού «super deal», όταν υπήρξε ένα από τα πολλά κορίτσια που κράταγαν τις βαλίτσες με τα κρυμμένα ποσά.

Σημαντικός σταθμός στη ζωή της, όπως όλα δείχνουν είναι ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, με τον ίδιο να απαντά με μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις