Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης σε Μαρινάκη: Επίθεση για «μαθήματα ιστορίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης σε Μαρινάκη: Επίθεση για «μαθήματα ιστορίας»

Κασσελάκης σε Μαρινάκη: «Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα»

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως «Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα. Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα». Αφορμή για την επίθεση Κασσελάκη στον Παύλο Μαρινάκη είναι το σχόλιο του δεύτερου στην απάντηση Κασσελάκη γιατί δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη.

«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» είπε και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος υπάρχει και στα κόμματα. «Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής». Τις δηλώσεις Κασσελάκη σχολίασε επίσης το ΠΑΣΟΚ και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τι είπε ο Κασσελάκης που εξόργισε το ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προσκληθεί σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του Κώστα Σημίτη ωστόσο δεν παρέστη. Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του, αναφέρθηκε σε διαπλοκή και σπατάλη δισεκατομμυρίων.

«Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού;», απάντησε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την απουσία του από την εκδήλωση.  «Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε», συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.  Σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος που ακολουθούσε κατά πόδας τον Στέφανο Κασσελάκη, τον ρώτησε για τον  Ευκλείδη Τσακαλώτο. «Ο κ. Τσακαλώτος άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να φύγει από το κόμμα…» είπε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «Είναι πολιτική ερώτηση αυτή;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις