Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Καινούργιου: Το μήνυμα Κωνσταντάρα μετά την πρωτοφανή κόντρα
LIFESTYLE

Σκορδά – Καινούργιου: Το μήνυμα Κωνσταντάρα μετά την πρωτοφανή κόντρα

Σκορδά - Καινούργιου: «Ντρέπομαι που «συνάδελφοι» κάνουν γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ψυχικής υγείας»

Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην ιστορία που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λίγες ώρες νωρίτερα. «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος. Επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε κάνει και την εξής αναφορά στην οποία και θέλησε να απαντήσει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha. «Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή».

Η απάντησή της

Έτσι, μέσα από μια ιστορία που ανήρτησε στα social media, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα εξής. «Ντρέπομαι πραγματικά που «συνάδελφοι» κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

Αξίζει να σημειωθεί πως την εν λόγω ιστορία που έκανε η παρουσιάστρια αναπαρήγαγαν τόσο ο αρχισυντάκτης, Θέμης Μάλλης όσο και ο παραγωγός της εκπομπής Super Κατερίνα, Νίκος Κοκλώνης.

Κατερίνα Καινούργιου, Λάμπρος Κωνσταντάρας ανάρτηση

Το σχόλιο της Κορομηλά

Στην επίθεση της Καινούργιου στη Σκορδά, θέση πήρε η Ρούλα Κορομηλά η οποία υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πετώντας.. καρφιά: «Κρίμα που κάποια νέα παιδιά ζαλίστηκαν από τη δημοσιότητα και καθυβρίζουν και ρατσιστικά ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα στην τηλεόραση. Κρίμα και η αναπαραγωγή αυτού του απρεπούς φαινομένου. Μόνο η ευγένεια παιδιά και ο σεβασμός μας κάνουν καλύτερους και ανώτερους ανθρώπους»

koromilasxolio.png

Και το Twitter πήρε.. φωτιά

Η επίθεση Καινούργιου σε Σκορδά δεν έμεινε ασχολίαστη από το κοινό στο Twitter και το #SuperΚατερίνα ήταν το Νο1 trend. Όλοι βέβαια θεώρησαν ακραία τα σχόλιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις